دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اعلام بسته جدید کمک اتحادیه اروپا به افغانستان

کمیسیون اروپا بسته جدید کمک ۱۴۶ میلیون یورویی را برای تأمین خدمات بهداشتی، آموزشی و امنیت غذایی در افغانستان تصویب کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 26
کد خبر: ۲۵۸۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیسر مشارکت‌های بین‌المللی کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای بسته جدید کمک ۱۴۶ میلیون یورویی را برای افغانستان اعلام کرده است. این بسته مالی به منظور تأمین خدمات بنیادی، به ویژه در حوزه‌های بهداشت، آموزش و امنیت غذایی طراحی شده و بر حمایت از حقوق زنان و دختران تأکید دارد.

بر اساس این بیانیه، کمیسر مشارکت‌های بین‌المللی اروپا، سه برنامه کمکی دیگر به ارزش ۴۶ میلیون یورو به امضا رسیده است که شامل ۱۵ میلیون یورو برای برنامه توسعه سازمان ملل، ۱۶ میلیون یورو برای سازمان جهانی بهداشت و ۱۵ میلیون یورو برای صندوق جمعیت سازمان ملل است.

«عبداللطیف نظری»، معاون وزارت اقتصاد حکومت طالبان به طلوع نیوز گفته که ما از کمک‌های کمیسیون اروپا استقبال می‌کنیم. تقاضای ما از جامعه بین‌المللی و نهاد‌های امدادی این است که در زمینه زیربنا‌های توسعه‌ای افغانستان کمک صورت گیرد تا ما فقر را به طور ساختاری از افغانستان محو کنیم».

برخی کارشناسان مسائل اقتصادی افغانستان نیز معتقدند که برای تأثیر بیشتر کمک‌ها در درازمدت، لازم است که این کمک‌ها به پروژه‌های زیربنایی و ایجاد فرصت‌های شغلی اختصاص یابد.

اتحادیه اروپا از سال ۲۰۲۱ تاکنون ۹۰۳ میلیون یورو برای تأمین نیاز‌های بنیادی و معیشت در افغانستان اختصاص داده است.

پیش از این، وزیر مهاجرین حکومت طالبان در دیدار با مسئول اتحادیه اروپا در افغانستان از ضایع شدن کمک‌های بشری انتقاد کرده بود.

این وزارتخانه همچنین خواسته بود تا کمک‌ها در تهیه سرپناه برای مهاجرین بازگشته به افغانستان، کلینیک، مدارس و سایر پروژه‌های اساسی و زیربنایی مصرف شود. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده